Help voetbalinbeelden groeien als donateur of sponsor?

Op dit moment is voetbalinbeelden druk bezig met het werven van financiele middelen om ervoor te kunnen zorgen dat wij het project kunnen doorontwikkelen en alles gratis kunnen houden. Helaas zitten er kosten aan om alle foto's en apparatuur in topconditie te houden. Graag willen wij dit gratis houden, maar dit gaat natuurlijk niet naarmate het project voetbalinbeelden.nl aan het groeien is.

Geef jezelf die fame

Daarom is voetbalinbeelden druk opzoek naar donateurs die een vrijwillige bijdrage willen leveren en zich willen aansluiten als donateur van voetbalinbeelden. Je krijgt hiervoor een melding op onze website dat je als donateur hebt aangesloten bij de warem voetbalinbeelden club.

We blijven in onszelf investeren

Uiteraard streven wij ernaar om zoveel mogelijk op "eigen" kracht te doen en ervoor te zorgen dat we als orginisatie blijven door ontwikkelen en onze eigen "broek" omhoog weten te houden.

Toch liever sponsor worden?

Neem dan gerust contact met ons op ook als je andere specifieke wensen hebt. Je kunt ons het beste even mailen naar info@voetbalinbeelden.nl of bezoek onze Contact pagina.

Doneer hier vrijblijvend je bijdrage!