Waar kan ik mijn foto’s nabestellen

26 April 2023

Regelmatig sta ik langs het veld om diverse wedstrijden vast te leggen. Hartstikke leuk als je diverse foto’s wilt nabestellen, maar hoe gaat dit nou in zijn werk? Via dit nieuwsbericht leg ik het je graag uit. Binnenkort zullen we een FAQ sectie opzetten waarin we verschillende terugkerende vragen behandelen.

Om te beginnen, heb ik de wedstrijd nodig, zonder de wedstrijd is het voor mij niet mogelijk om de juiste foto erbij te zoeken. Daarna kun je het beste het aantal foto's tellen (1,2,3 etc) en aangeven welke nummers je graag zou willen hebben.

Alle foto’s die je bij ons besteld krijg je uiteraard in bewerkt/originele kwaliteit, hierdoor heb je zelf de keus om de foto te bewerken indien je het graag zelf wilt. De aangekochte foto’s zijn altijd rechtervrij en kun je zelf gebruiken zonder bron vermelding.

Wil je graag weten wat de kosten zijn om de foto’s na te bestellen? Stuur even en een mailtje naar info@voetbalinbeelden.nl of bel ons op 06-10836786

Binnenkort gaan we beginnen met het opzetten van de klanten portaal, hierdoor ontvang je in de toekomst geen foto’s in je mailbox maar netjes in je portaal met een link naar je foto’s rechtstreeks. Uiteraard krijg je van ons netjes een uitleg hoe dit in zijn werk gaat.