Over fotograaf van Voetbalinbeelden?

in 2009 noodgedwongen te stoppen met voetballen, en nu inmiddles 11 jaar aan het fotograferen waarvan hij 10 jaar bij DZS heeft gezeten. Inmiddels sinds november 2020 mijn eigen bedrijf opgezet die gespecialiseerd is in het ontwikkelen en maken van software maar daarnaast ook professioneel apparatuur heeft om te fotograferen!

Het begin was ook een hele andere tijdperk ik was begonnen met een Canon 450d met slecht een standard 15-55mm kitlens en een 75-300mm lens van Canon van slechts 125 euro. Inmiddels is mijn equipment aardig verbeterd met een Canon 77d, 15-70, 70-200mm met een lichtsterkte van 2.8L en USM. Hierdoor kan ik nog mooiere plaatsjes schieten. Ik ben begonnen met voetbal vereniging DZS (omdat ik daar uiteraard zelf ook had gevoetbald). In het seizoen 2009/2010 had ik een paar wedstrijden gefotografeerd. Dit werd zo enthausiast ontvangen dat ik toen had besloten om meer elftallen te fotograferen. Op een gegevens stond ik vanaf de F-jes tot de A-selectie te fotograferen. Deze tijd heb ik inmiddels losgelaten en focus ik mij vooral op selectie elftalen (1/2 en soms 3e elftal).

Maar wie is johan zelf? Johan is een hardwerkende softwareontwikkelaar die zijn eigen bedrijf heeft gestart in 2020 onder de naam Devol. Sinds 2009 is hij begonnen met het vak fotografie en heeft zich ontwikkeld op het gebied van sport fotografie. Door een verhuizing van Purmerend naar Opmeer heeft hij niet meer kunnen fotograferen bij DZS door de ongelukkig afstand. Om zijn collectie te kunnen tonen heeft hij het format voetbalinbeelden bedacht. Hierdoor kunnen de mensen zijn gigantische collectie bekijken en eventueel de fotograaf ondersteunen door af en toe een foto te kopen via de webshop.

Op dit moment na een stop van ruim 2 a 3 jaar, ga ik het voetbalfotograferen weer oppakken. Echter zal ik dit in de gemeente Opmeer voornamelijk doen. Daarnaast kun je tegen schappelijke prijs de foto's nabestellen op mijn webshop die je kan ook kan bereiken via de website. De database foto's mag iedereen vrij gebruiken zonder dat er explociet overleg voor nodig is. Uiteraard voor commerciele doeleinden overleg je dit even met mij, echter zal dat in 99% van de gevallen geen enkel probleem zijn en kan je zelf het orgineel krijgen.